SØNHKS er en forening for alle medicinstuderende med interesse for øre-næse-hals-specialet. Vi er i SØNHKS altid åbne for nye medlemmer, og udvikles netop i kraft af vores brede medlemsskare. Vi har medlemmer på alle semestre, som alle deler en fælles interesse for øre-næse-halskirurgi.

Der er ingen krav til dig som medlem om aktivitetsniveau. Gruppen er meget rummelig, og der er plads til at alle kan deltage og tilpasse sit aktivitetsniveau i det omfang som passer dem. Det er i høj grad muligt at få indflydelse og præge aktiviteterne i gruppen, og deltage i hvad man synes er mest spændende.

Kendetegnende ved gruppen er en flok positive personer, som holder nogle hyggelige møder, altid med rigelige mængder kaffe og kage. Nye ansigter er altid velkomne- det giver sen dynamik som er kendetegnende for gruppen. Så hvis du er interesseret i øre-næse-hals specialet og vil deltage i vores kurser, er du meget velkommen i vores forening.

Vi afholder generalforsamling én gang årligt hvor det er muligt at stille op og stemme til Bestyrelsen, og være med til at afgøre rammerne for foreningens kommende år.

Det er muligt at melde sig ind som medlem hele året rundt, og medlemsgebyret dækker kalenderåret ud. Dette foregår under menupunktet “Bliv Medlem”.

Grill-arrangement

Grill-arrangement